24,50 zł
Migdały zawierają duże ilości błonnika, a także witaminę E, witaminę B2, wapń, cynk i magnez, które są mikroelementami niezbędnymi dla prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu.
New product
Uwaga: ostatnie sztuki na magazynie!
Availability date:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 1 punkt lojalnościowy. Twój koszyk wyniesie 1 punkt lojalnościowy które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,30 zł.
Migdały to nasiona najszlachetniejszego z drzew orzechowych. Migdały charakteryzuje wysoka zawartość wapnia, będącego budulcem kości i zębów. Płatki migdałowe nie tylko zachowują smak migdału, lecz z powodzeniem można je wykorzystywać do dekoracji ciast, wypieków i deserów.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 2497kJ/604kcal
Tłuszcz: 52 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 7,6 g
W tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 13 g
Białko: 20 g
Sól: 0,04 g
Kraj pochodzenia | USA, Hiszpania |
Masa netto | 500 g |
Postać | Płatki |
Składniki | Migdały płatki 100% |
Dostępne wielkości opakowań | 100g, 250g, 500g |
Przeciwwskazania | Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników. |
Przechowywanie | W temperaturze pokojowej, miejscu suchym, niedostępnym dla małych dzieci. |
Informacja o alergenach | Produkt zawiera migdały. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów (w tym orzechów arachidowych), glutenu, sezamu i soi. |
Przeznaczenie | spożywcze |